Top 10 najtraženijih tipova proizvoda za sublimaciju

Back to Blog
Category: Sublimacija blog Comments: 0

Top 10 najtraženijih tipova proizvoda za sublimaciju

Top 10 najtraženijih tipova proizvoda za sublimaciju

Kroz ovaj članak ćete pronaći najtraženije tipove sublimacionih proizvoda koje jednostavno morate ponuditi u Vašem asortimanu!

Kućni proizvodi

Svaka kuća je uređena po svom ukusu. Međutim, u odeljku kućnih prozivoda možete pronaći mnoštvo kućnih proizvoda koji bi se najbolje uklopili i upotpunili različite tipove enterijera!
Ponudite štampu i dizajne fotografija na različitim univerzalnim proizvodima poput sublimacionih satova, jastuka, slika na metalu ili slika na akrilu. Sublimaciona štampa nudi i raznovrsne opcije za opremanje kupatila u vidu peškira, trodelnog seta za kupatilo, držača za toalet papir… kao i za sublimacionih predmeta za opremanje kuhinje uz kuhinjske rukavice, keramičke tegle, daske za sečenje i još mnogo toga!

Sport

Za sportiste takođe imamo mnoštvo sublimacionih proizvoda koji mogu biti personalizovani! Pomozite fudbalerima da se pripreme za utakmicu sa sublimacionim kostobranima, kapitenskom trakom i fudbalskim čarapama, ili ponuditi standardne sportske proizvode u vidu kačketa, torbi ili poliesterskih majica i pamučnih majica.

Povratak u školu

Ponudite asortiman proizvoda za povratak u školu sa našim unikatnim školskim proizvodima za sublimaciju, i ulepšajte deci školske dane uz rančeve, peratonice, termose ili metalne flaše za sublimaciju. Na ovim proizvodima možete nuditi štampu omiljenih crtanih junaka i princeza, ili npr. ime dece, što može biti veoma korisno kako ne bi izgubili svoje stvari u školi!

Puzzle i igre

Možete pronaći i proizvode za razonodu, i ponuditi štampu puzzli različitih oblika i veličina, kao i dobro poznatu igru ne ljuti se čoveče. I učinite klijentima ove aktivnosti još zabavnijim, sa prilagođenim dizajnom!

Kancelarija

Obavezno uvrstite i kancelarijske proizvode u vaš asortiman, jer su proizvodi ovog tipa poput olovaka i držača za olovke, ili podloga za miš neizostavni u kancelarijskim prostorima svake zaposlene osobe! A takođe možete pronaći i akreditacije, stalke za vizit karte i zastavice za sto.

Suveniri

U našoj ponudi možete pronaći i predmete za izradu suvenira! Izložite u izlogu magnete od akrila i medijapana, razne tipove šolja, pločica, privezaka… i pružite turistima najlepše uspomene!

Promocije

Kako bi bilo koji vid promocije bio uspešan, potrebno je ispratiti ga zanimljivim i efikasnim alatom za promociju. Ukažite klijentima koliko je zapravo lako uneti malo zabave na poslovnim događajima i sajmovima uz kolo i točak sreće!

Metal

Štampa na HD metalu je jedan od najluksuznijih i najmoćnijih načina za izradu fotografija i slika, i zasiguran je način za skretanje pažnje svim prolaznicima! Pored toga, na isti metal moguće je odštampati logo i podatke firme, ili odraditi kreativan reklamni baner za preduzeće!
Pored HD metalnih ploča možete ponuditi i druge kvalitetne proizvode od metala kao što metalne kutije za proizvode, metalne vizitke

Oprema za ljubimce

Za sve one koji žele svojim ljubimcima da pruže dodatnu udobnost i stil ponudite i marame, ogrlice, prostirke za ljubimce ili torbe za pse. Osim toga, možete raditi štampu i na povocima za pse koji su ne samo funkcionalni, već i estetski privlačne!

Oprema za bebe

Neizostavna kategorija za svačiji asortiman je oprema za bebe. Ona je gotovo zasiguran je način za privlačenje potencijalnih kupaca. Ponudite kvalitetne bebi proizvode poput baby prekrivača, portikli, bodije od pamuka ili poliestera, prekrivača pa čak i plišanih životinja na čijim je majice moguće raditi štampu!

Sublimacija je sjajna tehnika koja vam omogućuje da stvorite personalizirane proizvode s visokom razlučivošću i dugotrajnošću. Od odjeće i šalica do keramičkih proizvoda i podložaka za miš, mogućnosti su gotovo beskrajne. Bilo da ste poslodavac ili samo želite da proizvodite jedinstvene poklone, sublimacija je odličan način za izražavanje kreativnosti i stvaranje personalizovanih proizvoda. Dokle god imate široku ponudu sublimacionih proizvoda zasigurno ćete imati i klijentelu!

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to Blog