O Nama

Saznajte više o nama!

Otkrijte korisne ProizvodeVestiSavete za Sublimaciju!

Za dodatne informacije iz sveta sublimacije zapratite i naš Youtube kanal @mincomdoo

NAŠA MISIJA

Naša misija je da postavimo nove standarde kvaliteta na tržištu pružajući najkvalitetnije sublimacione proizvode, mašine i reproproizvode

NAŠA VIZIJA

Želimo da pružimo ne samo potrebno znanje i veštine, već i motivaciju i samopouzdanje koje će svima koji žele da počnu da se bave sublimacijom omogućiti da ostvare izuzetne rezultate i postignu željeni uspeh!

ZAŠTO BAŠ MI?

Jer je naša korisnička podrška tu da Vam pruži stručne odgovore na sva pitanja i nedoumice, i efikasno rešili sve probleme koji se mogu javiti.

0
+
Zadovoljnih Klijenata
0
Godina u Biznisu
0
+
Mašina u Ponudi
0
+
Sublimacionih Proizvoda

Ko Smo Mi

O nama govori preko 20 godina uspešnog poslovanja i sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedan od vodećih uvoznika i distributera: sublimacionih proizvoda, sublimacionih štampača (Sawgrass SG-500), UV štampača (Breva), DTF štampača (Epson L1800), foto štampača i foto poklona. Firma Mincom d.o.o. Novi Sad je osnovana 2001 godine kao mala, porodična firma sa jasnom vizijom za budućnost.

Specifičnost našeg pristupa poslovanju je podrška koju nudimo svima koji ulaze u svet sublimacione štampe kroz već pomenutu obuku prilikom kupovine opreme, kao i podrškom tokom rada. Paketi koje Mincom nudi pružaju mogućnost da nakon kupovine opreme uspešno uplovite u svet sublimacije i foto poklona.

Jedno je sigurno. Svima koji ulaze u svet sublimacione štampe potrebne su kvalitetne termo prese i termo peći. Kompanija Mincom u svojoj ponudi danas ima termo prese za sublimaciju na šoljama, loptama, kačketima, olovkama kao i ravne termo prese u različitim dimenzijama. Pored toga nudimo vakuum prese, i sublimacione pećke koje omogućavaju pečenje i do 20 šolja istovremeno!

history-3
generic-corporate-3-2

Naši Saradnici

Saznajte ko su naši dugogodišnji partneri: