Video tutorijali

Dobrodošli na zvaničnu stranicu Mincomovog novog projekta nazvanog Mincom Akademija. Ovo je mesto gde svi oni koji se bave sublimacijom ili žele da započnu sa njom mogu da pronađu mnogo korisnih lekcija.

Na ovoj stranici nudimo Vam širok izbor kurseva vezanih za sublimaciju. Kada odgledate sve video materijale koje pojedini kurs nudi bićete u mogućnosti da samostalno udjete u kreativni svet sublimacije. Akademija je jedna od najvećih baza znanja o svetu sublimacije na našim prostorima.

Kao samostalna akademija nudimo kurseve koji se oslanjaju na Sawgrass sublimacione štampače i druge mašine iz naše ponude. Na našem sajtu u odeljku PAKETI možete pronaći sve što vam je potrebno da bi samostalno radili.

OBUKE

OBUKA ZA SUBLIMACIJU

U obuci uči se o štampaču Sawgrass SG500, njegovom održavanju, kako raditi na šoljama, magnetima, majicama različitih sastava, a potom i njihovo pečenje na presi.

OBUKA ZA SUBLIMACIJU I KATER

Obuka obuhvata rad na štampaču Sawgrass SG500, nakon čega sledi upoznavanje sa softverom SignMaster, pripremu papira i njegovo sečenje na Kateru 450.

PLEJLISTE

6 časova

5 časova

19 časova

Kada pogledate naše video kurseve, budite sigurni da ste se registrovali na sajt kako bi uvek bili u toku sa novostima u našoj firmi.

Mincom DOO je vodeća kompanija na našim prostorima kada je sublimacija u pitanju, zapratite Instagram i Facebook profil firme Mincom DOO iz Novog sada sa ciljem svakodnevnog ažuriranja vašeg znanja.

Takodje pogledajte naš youtube kanal i potrudite se da zapratite naš kanal i da uključite zvonce kako bi uvek bili obavešteni kada neki od naših snimaka bude postavljen.

Ako imate više pitanja možete nam pisati na email www.mincom@eunet.rs ili pozvati na broj telefona 063/522-060