Kako započeti posao štampe šolja?

Back to Blog
Baner za blog
Category: Saznaj kako Comments: 0

Kako započeti posao štampe šolja?

Kako započeti biznis sa štampom šolja?

Ako ste kreativni, i želite da zaradite novac iz udobnosti svog doma štampa šolja je možda prava opcija za Vas!

Gotovo da ne postoji osoba koja barem jednom dnevno ne popije topli napitak poput kafe ili čaja. A zamislite da pored toga možete da prilikom tog rituala vidite motivacioni citat, neku lepu sliku, ili Vašu omiljenu fotografiju!

Potražnja za šoljama je gotovo neprevaziđena u svetu štampe, i to je ono što ovaj biznis čini unosnim. Međutim, mnogi preduzetnici smatraju da je izazov navesti ljude da kupuju šolje od njih, jer su šolje svuda, od socijalnih mreža do lokalnih prodavnica.
To znači da ukoliko želite da započnete biznis prodaje šolja, treba da razvijete strategiju, koja će vam pomoći vašem biznisu da dosegne do vaše ciljne grupe, što će mu pomoći da raste.

Kako bi Vam pomogli oko započinjanja ovog biznisa, kreirali smo ovaj vodič koji obuhvata sve od odabira odgovarajuće tehnike štampe, do načina kako da ih uspešno plasirate svojim kupcima.i povisite profit.

Definišite biznis plan

Nevezano za to koji biznis želite da započnete, adekvatno planiranje je prvi i najvažniji preduslov. Morate razumeti i definisati Vaše ciljeve jasno, kao i da definišete Vaš početni kapital.

1. Napravite listu stvari u kojima ste dobri. Na primer, marketing, upravljanje finansijama preduzeća, itd. Kada budete napravili ovu listu to će Vam pomoći odredite koliko ljudi je potrebno unajmiti za Vaš posao. Ova stavka je izuzetno bitna, a razlog je jednostavan: bez dobro upućenog tima, ne možete izgraditi posao.

2. Drugi korak je da odlučite da li želite fizičku prodavnicu ili online prodavnicu. Online prodavnica je odličan izbor, jer ne zahteva fizički prostor, i troškove koji dolaze sa njim.

3. Poslednji korak je da finalizujete sve pravne formalnosti.

Odaberite odgovarajuće šolje

U zavisnosti od vaše ciljane klijentele, i tipa poslova koji želite da radite na Vama je da odaberete koja vrsta šolja Vam najviše odgovara. Šolje su izuzetno praktičan pribor i odličan poklon, naročito sa prilagođenim dizajnom. To znači da možete prodati više šolja u paketu koje odgovaraju određenom stilu, šolje sa logoima firmi ili šolje koje odgovaraju određenom prazniku ili proslavi! U zavisnosti od prigode, ove šolje će se razlikovati.

Šolje za sublimaciju – Najpopularnija šolja u čitavoj industriji, sa kojom nema greške. Izvrstan odabir za štampu logoa firmi, citata, omiljenih fotografija… Dolaze u 2 varijante, glatke i mat.
Magične šolje – Takođe jedan od najtraženijih proizvoda u sublimacionom biznisu. Naizgled obične i jednobojne svoj efekat u kom prikazuju sliku dobijaju nakon što se topla tečnost sipa u njih!
Metalne šolje – Odličan izbor za sve ljubitelje planinarenja, bickliste… Koji preferiraju da u svojim toplim napicima uživaju u prirodi!
Kafe šolje – Namenjene za sve ljubitelje kafe, ove šoljice dolaze u više oblika i veličina! Takođe postoje i varijacije sa, i bez tanjirića i kašičica.
Krigle – Idealne za vrele letnje dane, pravi su poklon za ljubitelje piva!
Metalne flaše – Zašto stati kod šolja? Sa istom opremom možete da štampati i na atraktivnim metalnim flašama, koje odlično zadržavaju temperaturu pića!
Termo flaše – Hit proizvod koji održava temperaturu vašeg pića! Savršen proizvod kako za toplije, tako i za hladnije dane!

Ovo su samo neke od šolja, ostale tipove šolja za sublimaciju možete videti klikom na ovaj link!

S obzirom da se šolje rade tehnikom sublimacije, biće Vam potrebni i sublimacioni štampač i termo presa ili pećka. U zavisnosti od vaših želja i potreba, preporučujemo Vam jedan od ova 2 paketa, o kojima više pročitati klikom na njihove linkove:


Ovaj tekst preuzet je sa www.mincom.co.rs


Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to Blog